måndag 13 februari 2012

Nu JÄVLAR!

Ja nu jävlar blir det skärpning på LCHF-fronten för min del. Jag har låtit det gå åt helvete fel med allt vad det innebär. Jag har gått upp alldeles för många kilon sen vi kom hem från Thailand i september förra året.
Hur många kilon vet jag inte exakt men en sisådär 10-12 kilon i alla fall och det är skitjobbigt med tanke på att alla kläder nu sitter åt helvete för tajt, till och med mina nya fina jacka som jag köpt förra året är trång. Jag får upp den men det är knappt jag kan röra mig i den och gör jag det är jag rädd att den ska spricka.

Nya friska jävlaranamma-tag är det som nu gäller, med start IDAG!




Till frukost åt jag en LCHF-macka med ost och till blev det kaffe med grädde.

Till lunch slängde jag ihop en omelett med bacon och champinjoner. Kryddade med salt, peppar, oregano, timjan och lite finklippt gräslök. Blev grymt gott.

Till middag ska jag göra köttfärssås och pasta (till övriga), jag äter nog en sallad med fetaost till!









I veckan eller nästa vecka kommer jag att köpa ett motionsband, ett gåband. Så då kommer jag igång med att motionera också! En timme per dag, är mitt mål! Och nej, jag kan inte gå ut och gå som folk säger, det är inte bara att göra det. Jag tar mig inte för, och då blir det inte av. Så ett gåband som jag ser varje dag kommer funka mycket bättre. Förhoppningsvis kommer jag igång och springa lite, så småningom!

Hejja mig, nu jävlar!